Viimeisimmät uutiset

Tiimityöllä entistä parempi Braleva

Uusi toimitusjohtaja Janne Keränen uskoo, että Braleva voi olla entistä parempi joka päivä, kun työt tehdään laadukkaasti yhdessä. Energinen ja tulevaisuuteen katsova Keränen lupaa tuoda uutta drivea Bralevan tekemiseen.

Millä mielellä olet aloittamassa Bralevan toimitusjohtajana 7.12.?

Olen päässyt hyvään vauhtiin perehdytyksessä ja olen todella innostunut ja odottavainen päästäkseni aloittamaan.

Tulet kiinteistöalan ulkopuolelta. Miltä ala näyttää ”ulkopuolisen silmin”?

Kiinteistöala on murroksessa. Asiakasrajapinnassa digitaaliset palvelut lyövät läpi ja meidän tulee olla eturintamassa hyödyntämässä näitä palveluita asiakkaillemme ja tarjota nopeutta, ketteryyttä ja parempaa asiakaskommunikaatiota. Yhteiskunta on ”avoinna” 24/7 ja taloyhtiöiden hallituksissa on sukupolvenvaihto menossa.  ”Perinteisten” yhteydenottokanavien lisäksi nuoremmat hallituksen jäsenet odottavat edistyksellisiä palveluita ja kehittyneitä, digitaalisia yhteydenottokanavia.

Henkilökunnalle kerroit tutustuvasi Bralevan liiketoimintoihin ns. ruohonjuuritasolta. Näkeekö sinua myös töissä kiinteistöillä?

Tulen ehdottomasti perehtymään työn tekemiseen konkreettisesti kaikilla tasoilla.

Mitä muuta haluaisit kertoa itsestäsi?

Olen helposti lähestyttävä, johdonmukainen, reilu, suora ja arvostava. Minulle tärkeintä on reilu peli, lojaalisuus ja asenne. Voitontahtoisuus ja yhdessä tekeminen ovat myös tärkeitä. Tykkään asettaa itselleni korkeita tavoitteita ja myös näitä samoja tavoitteita asetan myös koko henkilökunnalle.

Terveisiä Bralevan asiakkaille

Bralevan strategiassa on tärkeimpänä asiakaskokemus.  Lupaan että teen kaikkeni yhdessä muiden bralevalaisten kanssa, että asiakaslupauksemme paremmasta palvelusta toteutuu. Haluamme olla läsnä ja näkyvissä entistä paremmin tulevaisuudessa.

Janne Keränen

  • toimitusjohtaja
  • ikä: 55
  • koulutus: BBA ja eMBA (Hanken Svenska Handelshögskolan)
  • harrastukset: Kuntourheilu (sali, pyöräily), jääkiekko, mökkeily, veneily, lukeminen ja itsensä kehittäminen
  • motto: Ever to Excel eli suomeksi aina kohti parempaa
  • innostun: Tiimin ja läheisten onnistumisista.