Viimeisimmät uutiset

Kevättalkoot

Toukokuu on taloyhtiötalkoiden aikaa. Ohjelmassa on perinteisesti pihan ja yhteisten tilojen siivousta, ja lopuksi nautitaan grillin antimia. Useimmiten asukkaat voivat hyödyntää pihalle tuotua jätelavaa myös omille tarpeettomiksi käyneille tavaroilleen.

Jos talkoiden yhteydessä on tarkoitus laajemmin siivota varastoja ja pyöräkellareita tarpeettomasta tavarasta, on siitä hyvä tiedottaa useampaan kertaan. Onnistuneiden talkoiden järjestä- minen vaatii hyvät suunnitelmat. Talkoiden suunnittelu onkin hyvä aloittaa hyvissä ajoin ja tiedottaa ajankohdasta asukkaita heti päivä- määrän selvittyä.

Talkoilla tehtävät työt ovat mukavaa ja kevyttä puuhastelua, kuten haravointia, roskien keräämistä ja pensaiden siistimistä. Onnistuneiden talkoiden järjestämisessä auttaa talkoojärjestäjän muistilista.

Lue lisää: Onnistuneet pihatalkoot

Tilaa uutiskirjeemme!

Bralevan uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa. Kirje sisältää asumisen hyötytietoa taloyhtiön osakkaille ja asukkaille. Uutiskirjeen tilauksen voit peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeestä löytyvän linkin kautta.

*) =pakollinen tieto