Viimeisimmät uutiset

Bralevan asiakasilta taloyhtiöiden hallituksille to 18.11

Aika: to 18.11. klo 16 – 21

Paikka: Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, Heikkiläntie 7 (2. krs.), 00210 Helsinki

Ohjelma: Näyttelyosastoihin tutustumista, mukavaa jutustelua rennossa ilmapiirissä, buffet juomineen sekä legendaarinen olut- ja nakkibaari

Meillä on ilo kutsua sinut Bralevan asiakasiltaan. Tilaisuus on Bralevan kaikkien asiakkaiden hallitusjäsenten tapahtuma, joka yhdistää huvin ja hyödyn. Tervetuloa!

Olemme yhteistyökumppaneidemme kanssa koonneet laajan kokonaisuuden taloyhtiön hoitoon liittyvistä asioista. Näyttelyosastoilla voit illan aikana kaikessa rauhassa tutustua paikalla olevien yritysten tarjoamiin palveluihin ja uusiin tuotteisiin. Saat yhdellä kertaa paljon hyödyllistä tietoa hallitustyöskentelyysi.

Ilta tarjoaa hyvän tilaisuuden tutustua paremmin myös meihin bralevalaisiin. Saat myös mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa kokemuksia muiden hallitusjäsenten kanssa. Tarjolla on tietysti myös herkullinen buffet ruokajuomineen sekä olut- ja nakkibaari.

Paikalle on helppo tulla. Kirkkonummen ja Espoon suunnalta tulijoille järjestämme yhteiskuljetuksen. Lauttasaaren uusi toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja toimistomme läheisyydessä on myös hyvin parkkitilaa. Mikäli et pääse hyödyntämään yhteiskuljetuksia, korvaamme matkakulusi joukkoliikenteen taksojen mukaisesti kuitteja vastaan kotiosoitteestasi toimistollemme.

KULJETUKSET LAUTTASAAREEN:

BUSSI 1: Klo 16.15 Kirkkonummi – Kivenlahti – Soukka – Lauttasaari

BUSSI 2: klo 17.30 Soukka – Saunalahti – Lauttasaari

BUSSI 3: Klo 17.00 Leppävaara – Lauttasaari.

PALUUKULJETUKSET:

BUSSI 1: Klo 19:30 Lauttasaari – Soukka – Kivenlahti – Kirkkonummi

BUSSI 2: Klo 20.00 Lauttasaari – Saunalahti – Soukka

BUSSI 3: Klo 20.30 Lauttasaari – Leppävaara.

Ilmoitamme ilmoittautuneille tarkemmat pysäkit ja pysäkkiajat!

Ilmoittaudu tästä mukaan 4.11. mennessä!