Viimeisimmät uutiset

Etsimme asiakasneuvojaa

Jos olet työtä pelkäämätön, positiivisella pilkehdinnällä varustettu asiakaspalvelun ammattilainen, meillä on sinulle ilouutisia! Etsimme asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen, ja se voit olla Sinä.

Asiakasneuvojan työ on monipuolista ja välillä hyvinkin hektistä. Työpäiviin mahtuu paljon erilaista asiakaspalvelua, jossa taloyhtiön asukkaita ja osakkaita neuvotaan ja palvellaan niin puhelimitse, sähköpostilla kuin toimistoilla asiointipisteissä. Tulet osaksi mahtavuudestaan tunnettua asiakaspalvelutiimiämme, joka on toimintamme ytimessä vastaten palveluketjujemme timanttisesta onnistumisesta.

Ollaksesi etsimämme uusi työkaveri, sinulta tulee löytyä…

  • asiakaspalveluasennetta isolla A:lla,
  • kokemusta kiinteistöpalvelualalta ja Tampuuri-ohjelmistosta,
  • oma-aloitteista, tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta,
  • hymyä huulesta, myös kiireen ja pienen kaaoksenkin keskellä,
  • halua ja kykyä pelata samaan maaliin muun tiimin kanssa,
  • rohkeutta ideoida uutta ja haastaa itseäsi uuden edessä,
  • tämänpäivän tasalla olevat IT-taidot sekä näppäryyttä uusien ohjelmistojen omaksumisessa,
  • suomen kielen ja englannin kielen taitoa.

Meille tullessasi saat monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi huiput työkaverit, kattavat henkilöstöetumme (mm. virike-etu, fysikaalinen hoito, vapaa-ajan tapaturmavakuutus), viihtyisän työympäristön kahvikoneineen sekä liukuvan työajan tuoman joustavuuden. Työ on päivätyötä ja työtä tehdään tarvittaessa kahdessa toimipisteessämme Espoon Soukassa ja Helsingin Lauttasaaressa.

Kiinnostuitko? Hyvä, sitten vaan saman tien hakemusta kirjoittamaan, täytämme nimittäin paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Laita vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen janita.koskiluoma@braleva.fi tai jätä hakemus rekrylomakkeemme kautta. Hakemuksia odotamme viimeistään 01.02.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa: ida.ehrnsten@braleva.fi. Ruuhkan vuoksi emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin.

Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistöhuolto-, siivous-, remontointi- sekä viherpalveluiden lisäksi isännöinnin ja teknisen isännöinnin palveluita ja yhteensä meitä Bralevalaisia onkin yli 150 alan ammattilaista. Braleva Kiinteistöpalvelut Oy kokoaa yhteen tulevaisuuden innovatiiviset asumisen palvelut ja niiden tekijät, hyvän asumisen arkemme sankarit. Lue lisää meistä: https://braleva.fi/.