Viimeisimmät uutiset

Keväällä on hyvä tehdä tekninen tarkastus taloyhtiöön

Monessa taloyhtiössä saunatilat on otettu pois käytöstä koronapandemian vuoksi. Saunan kunto, varsinkin pesutilojen silikonisaumojen kunto, on nyt hyvä tarkastaa. Silikonisaumat kannattaa uusia 3-5 vuoden välein. Myös muita kohteita on hyvä tarkistaa kevään aikana.

Missä kunnossa taloyhtiön piharakennus on? Kannattaisiko se maalata kesällä? Tehdäänkö työ talkoilla vai palkataanko ammattilainen työhön? Vai kaipaako rakennus isompaakin remppaa?

Leikkialueet alkavat taas olla talven jälkeen aktiivisesti käytössä. Leikkipaikat ja välineet ovat kuluttajaturvallisuuslakiin kuuluvia palveluita ja tavaroita. Lain mukaan leikkipaikkojen ja niiden välineiden on oltava käyttäjilleen turvallisia. Lopullinen vastuu turvallisuudesta on aina leikkipaikan omistajalla, taloyhtiöllä. Milloin leikkipaikka viimeksi onkaan tarkastettu?

Ovatko parkkipaikan lämmitystolpat ojennuksessa? Tuleeko kaikkiin virtaa? Entä sähköauton lataaminen lämmitystolppien kautta? Pitäisikö parkkipaikkaa kohentaa jotenkin?

Nyt on hyvä aika tilata omaan taloyhtiöön tekninen tarkastus. Hallitus saa tarkastuksen jälkeen toimenpideraportin, johon on listattu eri vaihtoehdot mahdollisille jatkotoimenpiteille. Tarkastuksen toteuttavat Braleva Kiinteistöpalvelujen omat tekniset isännöitsijät.

Oma remonttiyksikkömme pystyy tarvittaessa toteuttamaan erilaisia yleisten tilojen ja ulkotilojen töitä, kuten esimerkiksi silikonisaumojen uusintaa  sekä lauteiden ja kaiteiden uusimista taloyhtiösaunoissa, ja piharakennusten maalausta, korjausta sekä uusimista.

Lisätietoja saat oman taloyhtiösi isännöitsijältä!

Kysy tarjous remonttipalveluistamme

Leikitään turvallisesti!

Leikkipaikat ja -välineet ovat kuluttajaturvallisuuslakiin kuuluvia palveluita ja tavaroita. Lain mukaan leikkipaikkojen ja niiden välineiden on oltava käyttäjilleen turvallisia. Lopullinen vastuu turvallisuudesta on aina leikkipaikan omistajalla, taloyhtiöllä. Jos jotain sattuu, säännöllisesti tehdyillä ja dokumentoiduilla tarkastuksilla ja huolloilla on merkitystä vastuukysymyksissä ja vahingonkorvausvelvollista määriteltäessä.

Palveluksessasi

Tarkastuksen teettäminen on helppoa, eikä edes kallista. Leikkipaikan koosta ja leikkivälineiden määrästä riippuen hintahaitari on 80-150 € (alv 0). Tilaa vaikka saman tien tarkastus Braleva Kiinteistöpalveluista!

 Pyydä tarjous leikkipaikkojen tarkastuksesta

Kiinnostuitko? Pyydä meiltä tarjous!