Viimeisimmät uutiset

Ovatko taloyhtiösi leikkipaikat turvalliset ja lainmukaiset?

Leikkipaikat ja välineet ovat kuluttajaturvallisuuslakiin kuuluvia palveluita ja tavaroita. Lain mukaan leikkipaikkojen ja niiden välineiden on oltava käyttäjilleen turvallisia.

Lopullinen vastuu turvallisuudesta on aina leikkipaikan omistajalla, taloyhtiöllä. Jos jotain sattuu, säännöllisesti tehdyillä ja dokumentoiduilla tarkastuksilla on merkitystä vastuukysymyksissä ja vahingonkorvausvelvollista määriteltäessä. Suomessa vakiintunut käytäntö on tarkastaa leikkipaikat kerran vuodessa.

Kunnossa olevalla leikkipaikalla on lisäksi suora vaikutus kiinteistön arvoon ja vetovoimaisuuteen.

Suoritamme leikkipaikkatarkastukset kevään ajan alennettuun hintaan: 129 € (sis. ALV).

 

Suoritamme tarkastukset sertifioidun leikki- ja liikunta-alueiden tarkastajan toimesta (SP2 Inspect• • , korkein taso). Tarkastukset tehdään yhteistyössä Propertit Oy:n kanssa.
Tarkastuksesta laaditaan kuvallinen tarkastusraportti, jossa on eritelty kaikki leikkivälineet ja niiden kunto, putoamis- ja turva-alueet. Tarkastusraportti sisältää myös välttämättömät ja suositeltavat toimenpiteet.

 

Asiantuntijamme antavat mielellään lisätietoa. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Lisätietoja antaa

Akseli Tasa
myyntipäällikkö
(huolto-, siivous- ja viherpalvelut)
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy

041 730 6481
akseli.tasa@braleva.fi

Ota yhteyttä

  • Me Bralevassa arvostamme yksityisyyttäsi ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen suojaukseen. Noudatamme myös hyvää tietojenkäsittelytapaa. Tarjoamme isännöinti-, kiinteistöhuolto-, siivous-, remontti- ja viherpalveluita taloyhtiöiden käyttöön ja huolehdimme taloyhtiöasiakkaidemme asukkaiden huoltopyynnöistä. Pääsääntöisesti lomakkeella kerättyjen ja palvelussa ylläpidettävien asukkaiden henkilötietojen osalta taloyhtiö toimii ko. rekisterin rekisterinpitäjänä. Braleva Kiinteistöpalvelut Oy käsittelee taloyhtiön rekisteriin kuuluvia henkilötietoja palveluiden tarjoamiseksi taloyhtiön lukuun. Braleva toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä tilaaja-asiakkaana (kuten taloyhtiöt) toimivien tahojen päättäjien ja yhteyshenkilöiden yhteystietojen osalta ja silloin, kun asiakassuhde syntyy Bralevan ja asukkaan välille suoraan esim. ovenavauspalveluun liittyen. Lisätietoja Bralevan henkilötietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.