Viimeisimmät uutiset

Nanoksi katalyysipinnoitus torjuu viruksia ja bakteereja taloyhtiössä

Koronaviruspandemian aikana on hyvä kiinnittää huomiota myös taloyhtiöiden yhteisten tilojen hygieenisuuteen. Nanoksi katalyysipinnoitus desinfioi pintoja jatkuvasti, kun siihen kohdistuu valoa. Valokatalyysiin perustuva viruksentorjunta ja antibakteerinen pinnoitusjärjestelmä onkin käyttökelpoinen menetelmä esimerkiksi taloyhtiöiden porraskäytävien ja muiden yleisten tilojen desinfiointiin.

Katalyysipinnoite on myrkytön ja vaaraton ihmisille sekä ympäristölle. Se on myös pitkäikäinen ratkaisu ja sitä ei tarvitse uusia vuosittain.

Käsittelykohteet

Porraskäytävissä sopivia käsittelykohteita ovat esim. oven kahvat, kaiteet, hissien kutsunapit ja käyttöpaneelit sekä valokatkaisijat yms. kosketuspinnat. Katalyysipinnoitus asennetaan ruiskuttamalla aine halutulle pinnalle. Pinnoite ei näy eikä tunnu käytössä.

Lue lisää aiheesta Vinkkari-lehdestämme!

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:n kautta saat nanoksi katalyysipinnoitteen haluamaasi kohteeseen. Tuotetta voidaan käyttää kaikilla kosketuspinnoilla.

Käsidesejä taloyhtiöille

Toimitamme taloyhtiöille käsidesejä tarpeen mukaan. Kauttamme on saatavilla erilaisia käsidesituotteita, kysy lisää!

Lisätietoja katalyysipinnoitteesta ja käsideseistä antaa liiketoimintajohtaja Hannele Karma-Kivilinna hannele.karma-kivilinna@braleva.fi

p. 040 357 2866

Pyydä tarjous

Taloyhtiöille myös muita palveluja

Pinnoite soveltuu myös esimerkiksi leikkipaikkojen desinfiointiin.

Taloyhtiöille on tarjolla myös siivous- ja desinfiointipalveluja koronaviruksen torjumiseksi, lue lisää https://www.soukanhuolto.fi/2020/03/24/taloyhtioille-tarjolla-desinfiointia-koronaviruksen-torjuntaan-siivouksen-tukena-tai-tiloihin-missa-tartunnan-saanut-on-oleillut/