Viimeisimmät uutiset

Uudet asukassivut ja Tampuuri-toiminnanohjausjärjestelmä otetaan käyttöön Bralevassa

Isännöintiasiakkaidemme uudet asukassivut otetaan käyttöön 1.3.2021. Asukassivut toimivat eTampuurissa, samalla suurin osa taloyhtiöiden tiedoista siirtyy ylläpidettäväksi Tampuuriin. Muutos tehostaa ja lisää avoimuutta isännöinnissä ja huollossa.

Uudet asukassivut toimivat yhtä hyvin niin mobiilisti kuin tietokoneellakin. Taloyhtiön ajankohtaiset tiedot ovat saatavilla missä ja milloin vain, ajankohdasta tai laitteesta riippumatta.

– Maailma muuttuu ja kehittyy. Tampuuri tarjoaa paremmat digitaaliset palvelut taloyhtiöille vaikkakin ne otetaan käyttöön vaiheittain, kertoo johtava isännöitsijä Petri Kukkonen.

Asukassivujen kirjautumisosoite muuttuu

Asukassivuille kirjaudutaan jatkossa osoitteessa braleva-asukassivut.etampuuri.fi/. Uusien asukassivujen käyttäjäksi tulee rekisteröityä.

– Rekisteröinti vaatii vahvaa tunnistautumista mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla. Henkilön täytyy olla jossain roolissa taloyhtiössä, että hän pääsee näkemään taloyhtiönsä tietoja. Eli osakas, hallituksen jäsen tai asukas, joka on tehnyt muuttoilmoituksen taloyhtiöön, Kukkonen muistuttaa.

– Henkilön roolin mukaan asukassivuilta on nähtävillä erilaisia tietoja. Asukkaan näkymä on suppein, hallituksen jäsenen taas laajin, Kukkonen jatkaa.

Aiemmilta asukassivuilta kaikkien vapaasti nähtävillä olleet tiedot poistuvat eTampuurissa. Bralevan nettisivuilta braleva.fi löytyy myös yleistä ohjeistusta asumiseen ja isännöimiimme kiinteistöihin liittyen. Verkkosivuillamme kannattaa myös vierailla ja tilata Bralevan maksuton uutiskirje, mistä saa kerran kuussa ajankohtaista asumisen hyötytietoa.

Ohjeistusta uusille asukassivuille tulossa

Uusien asukassivujen käyttöönotosta on tulossa isännöintiasiakkaillemme ohjeistusta braleva.fi-nettisivuille ja mm. koulutuswebinaari.  Nettisivuillemme tehdään lyhyt opastusvideo siitä, kuinka uusille asukassivuille kirjaudutaan ja kuinka ne toimivat. Lisätietoa asukassivuille kirjautumisesta saa myös oman taloyhtiön isännöitsijältä.