Viimeisimmät uutiset

Vinkkarin vinkeillä säästät energiaa ja euroja

Taloyhtiön hoitokustannuksista 30 – 40 % muodostuu energian- ja vedenkulutuksesta. Suurimpana yksittäisenä menoeränä energiankulutusta vähentävillä toimenpiteillä voidaan saada helposti tuntuvia, jopa tuhansien erojen säästöjä asumiskustannuksissa. Energiansäästö on jokaisen asia. Helpoin tapa säästää on karsia turhaa kulutusta ja siihen vaikuttavat eniten jokaisen omat käyttötottumukset.

Asukaslehtemme Vinkkarin syksyn numero on täynnä helppoja käytännön vinkkejä arjen energiansäästöön niin lämmityksen, sähkön kuin vedenkäytön osalta. Lehden vinkkejä hyödyntäen jokainen voi ryhtyä omalta osaltaan energiansäästötalkoisiin, vaikka vain vähentämällä lämpimän veden käyttöä tai taltuttamalla kodin sähkösyöpön, keittiön.

Syksyn Energiansäästö-Vinkkari on juuri ilmestynyt ja se jaetaan koteihin viikolla 42. Tarkkaile postiasia ja ota vinkeistä vaarin niin voit säästää euroja omaan pussiin vaikka tulevaa etelän matkaa varten!

Voit lukea Vinkkarin myös sähköisesti. Vastaa samalla lukijakyselyyn! Yhteystietosi jättämällä osallistut arvontaan ja voit voittaa itsellesi tablet-tietokoneen.

Lokakuussa, juuri nyt, vietetään Motivan luotsaamaa perinteistä energiansäästöviikkoa. Myös ympäristöministeriö on käynnistänyt kuun alussa vuoden kestävän Energiahukkajahdin kannustaakseen taloyhtiöitä energiansäästötalkoisiin.

Lue lisää Energiahukkajahdista!